Hele kleine badkamer ideeën en indeling voorbeelden

Als u een kleine badkamer bij u thuis heeft, kan het een groot probleem zijn om alles in een bruikbaar gebied te passen. Met hele kleine bad kamer ideeën kan uw werk een stuk eenvoudiger zijn.

Deze moeilijkheden omvatten; toiletten, douchecabines, servetten, handdoeken en alle andere behoeften zijn nodig. Als uw ruimte klein is, moet u ze op een zeer goede en handige manier indelen.

Ideeën voor zeer kleine badkamers:

  • Kleine hoekgootsteen in plaats van een grote gootsteen in het midden
  • Gebruik een glazen compartiment in plaats van een douchecabine
  • Liever wasbak
  • Gebruik ronde materialen voor het ontwerpen van kleine badkamers
  • Verleng de sink-teller
  • Werk met grote patronen
  • Gebruik de douchecabine tot halverwege
  • Grote spiegeloplossing
  • Bevestig de handdoekhanger aan de deur
  • Gebruik een wasbak met voet

Laten we de details bekijken;

1. Gebruik wasbak

Soms kan zelfs de standaard wastafel in de badkamer de enige beschikbare ruimte in de badkamer verstoren.

In dit geval is het plaatsen van een hoekwastafel functioneler en gemakkelijker dan de wastafel tegenover de douche. Het openen en sluiten van de douchedeur veroorzaakt meestal een groot ruimteverlies.

Hele kleine badkamer ideeën en indeling voorbeelden geburik wasbak

2. Gebruik een glazen compartiment in plaats van een douchecabine

Een doucheglascompartiment dat naar voren en naar achteren beweegt, is beter dan een glazen deur die naar binnen en naar buiten beweegt. Badkuipcombinaties zijn eigenlijk 60 centimeter lang en sommige badkuipen passen in kleine ruimtes. Laten we kleine badkamer voorbeelden bekijken

kleine badkamer voorbeelden bekijken

3. Gebruik een gootsteenkast voor opslag

Naast dat het je helpt om visueel een grotere badkamer te krijgen, is een kast waar je je kleine spullen kunt plaatsen een geweldige oplossing.

opbergruimte kleine badkamer

4. Gebruik ronde materialen voor het ontwerpen van kleine badkamers

Gootstenen, kasten, enz. Gebruikt in kleine badkamers. Het feit dat de items hoekig zijn, kan verwondingen veroorzaken. Omdat er minder marges zijn in nauwe ruimten, moeten materialen zo veel mogelijk worden geselecteerd uit ronde modellen.

kleine badkamer ontwerpen

5. Trek de wasbak uit

Trek het aanrechtblad van het bassin iets verder uit naar het toilet. Dit kan worden gedaan met hout, marmer of steen. Het verlengde bassin creëert voldoende ruimte voor een paar items die in het bassin kunnen worden gebruikt en heeft geen invloed op de locatie van het toilet. U kunt er zeker van zijn dat u een minimalistische en extreem schone uitstraling zult hebben.

Werk met grote patronen

6. Gebruik grote patronen

Als u grootschalige patronen gebruikt op muren, scheidingsgordijnen of andere delen van de badkamer, ziet de badkamer er breder uit.

kleine badkamer met hoekbad

7. Gebruik half glas in een kleine badkamer met hoekbad

Overweeg een halfglazen paneel in plaats van een volledig ingesloten glazen wand voor de douchecabine in ‘kleine badkamer met hoekbad’, gewoon om de helft van de douchecabine af te dekken. Wanneer u gaat douchen, houdt u het water binnen en krijgt u tegelijkertijd een weids uitzicht alsof er geen douchecabine in de badkamer is.

badkamerspiegel

8. Gebruik een grote badkamerspiegel

Het gebruik van een grotere badkamerspiegel in plaats van een kleine spiegel in een kleine badkamer zal een slimme oplossing zijn, zoals je misschien denkt. De diepte van de badkamer wordt breder met de weerspiegeling van het badkamerbeeld. Tegelijkertijd kunnen twee mensen gemakkelijk spiegels gebruiken. Een van de slimste oplossingen voor kleine badkamers is om een grote spiegel te gebruiken, wat misschien wel het belangrijkste is.

badkamer handdoekhanger

9. Monteer de handdoekhanger aan de deur.

Door een handdoekstang in de douchecabine te monteren, blijven de handdoeken handzaam wanneer de ruimte minimaal is. Het is mogelijk dat u uw handdoeken in grote hoeveelheden in een nabijgelegen wasruimte moet bewaren, maar het is noodzakelijk om een handdoek bij u in de buurt te houden om deze te drogen. Met de op de deur bevestigde handdoekhanger bespaart u veel ruimte.

kleine badkamer inrichten

10. Kleine badkamer inrichten met moderne kleine badkamersontwerpideeën

Het bassin met profielpoten heeft een breder oppervlak dan de wastafels in de badkamer met kasten. Wanneer de wand is gemonteerd, kan het rek tussen de profielvoeten ook worden gebruikt als opslagruimte.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *